Meereiskorting


Vriendenkorting - Studentenreisproduct Ik had op zijn anonieme kaart 2 x meereiskoring gezet. De heen weg ging heel goed… alleen op de terugweg ging de meereiskoring er niet van af…. Beste antwoord door Thom 19 augustus De meereiskorting is per rit en geldt alleen bij inchecken tijdens de meereiskorting. De meereiskorting geldt niet bij inchecken in de spits, ook niet in juli en augustus. Ik veronderstel dus dat er tijdens de spits is ingecheckt. Ik vrees dat dit niet is terug te draaien. philips xenon d3s 35w Met je studentenreisproduct kun je maximaal drie vrienden in de daluren met 40​% korting mee laten reizen in de trein. Dit heet. Heb je een NS-abonnement? Dan mag je buiten de spits drie treinreizigers met 40% korting meenemen. Je medereiziger hebben een.

meereiskorting
Source: https://uploads-eu-west-1.insided.com/ns-nl/attachment/4a6aa034-76e0-4407-98bc-57c96c9a63bb.png

Content:


Heb je een NS-abonnement? Je medereizigers hebben daarvoor wel een eigen OV-chipkaart nodig met minimaal 10 euro saldo. Je krijgt geen samenreiskorting als je meereiskorting de ochtend- of avondspits reist. Zorg in elk geval dat je met je groep nooit meer betaalt meereiskorting 55 euro. Want anders is het NS Groepsretour waarschijnlijk goedkoper. Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders. Als je tijdens de spits overstapt naar een andere treinvervoerder is de Samenreiskorting niet meer geldig. Samenreiskorting wordt 35 minuten na het uitchecken automatisch uitgezet. The Samenreiskorting combined travel discount is only available at an NS Ticket Machine, the NS Service Desk or another transport company's ticket machine. Hold your OV-chipkaart in front of the card reader (with OV-chipkaart logo) at the bottom right of the NS Ticket Machine screen. Op 12 mei heeft NS de samenreiskorting i.v.m. de stand van zaken betreffende de Coronapandemie tijdelijk stopgezet. Volgens onze Minister President mogen we per 01 juli weer gebruik maken van het OV, aangeraden wordt de spits en drukte te vermijden. rigenforte trattamento caduta Update: Vanwege het Corona Virus stopt NS met de Samenreiskorting.. “Vergelijkbaar met de oproep van bijvoorbeeld supermarkten en tuincentra, vraagt NS aan reizigers om zoveel mogelijk alleen te komen” legt het spoorbedrijf geldkoetje.nlted Reading Time: 1 min. It is called MEEREISkorting (=travel together discount) in Dutch -and on the NS site instructions are also in english. The catch is: can ONLY be done on a chipcard-also anonymous, which cost 7,50 and lasts for 5 years-though you could use it too after he has left for bustrips to use the money-or maybe he comes regular or you get other guests. ANY customer on NS MUST have his/her own chipcard. Je reisgenoot reist met zijn of meereiskorting NS-abonnement, Keuzedag of Studentenreisproduct, maar hoeft verder niets te doen. Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. Laad Samenreiskorting pas op de dag dat je gaat reizen op je kaart, want de korting is maar voor 1 reis geldig en gaat meteen in als je incheckt. Samenreiskorting is alleen geldig als je tijdens de daluren incheckt.

Meereiskorting Samenreiskorting met een NS-abonnement

Heb je een NS-abonnement? Je medereizigers hebben daarvoor wel een eigen OV-chipkaart nodig met minimaal 10 euro saldo. Je krijgt geen samenreiskorting als je tijdens de ochtend- of avondspits reist. Zorg in elk geval dat je met je groep nooit meer betaalt dan 55 euro. Regelmatig vragen bezoekers of de NS Meereiskaart gecombineerd kan worden met dagkaart aanbiedingen of acties uit de Spoordeelwinkel. Helaas staat er in de voorwaarden vermeld dat het reisproduct niet gecombineerd kan worden met een andere aanbieding. Hierdoor dient u als reiziger verplicht het voltarief te betalen, waarna er iemand met u mee kan reizen met de NS Meereiskaart. Voorbeelden van aanbiedingen die dus niet gecombineerd meereiskorting worden met de NS Meereiskaart zijn:. Sinds de invoering van de OV Chipkaart is het niet duidelijk hoe u gebruik kunt maken meereiskorting samenreiskorting.

Tijdens corona zette NS de samenreiskorting en de groepskorting stop. Het bedrijf wilde onnodig treinreizen niet stimuleren. Wanneer zijn de. Samenreiskorting houdt in dat een treinreiziger in Nederland tijdens de daluren met korting mag reizen als hij samenreist met iemand die reist op een van de. Ja, dat kan. Kies bij de automaat voor 'Opladen reisproduct', daarna voor '​Treinproducten' en tenslotte voor 'Samenreiskorting'. Klik op deze link voor een. Samenreiskorting is een product die iedereen op zijn OV-chipkaart kan zetten. Echter mag je alleen met samenreiskorting reizen als je samen reist met een abonnementhouder, er voldoende saldo op je OV-chipkaart staat en je reist in De Daluren. Analytics Wij meten het gedrag van onze bezoekers om de beleving te optimaliseren.; Google maps Wij slaan uw voorkeuren (bijv. zoomniveau) op in een cookie.; Social media Om artikelen te kunnen delen via social media (Twitter, Facebook, etc) is een cookie nodig. 03/12/ · Geplaatst op: 3 december Met je studentenreisproduct kun je maximaal drie vrienden in de daluren met 40% korting mee laten reizen in de trein.. Jouw vrienden hebben hiervoor een anonieme of persoonlijke OV-chipkaart nodig met minimaal 10 euro saldo.


Vriendenkorting meereiskorting


steeds mogelijk is om van 40% meereiskorting gebruik te maken. De meeste studenten en abonnementhouders mogen namelijk 3 medereizigers meenemen,​. @NS_online Waarom moet medereiziger OV-chip a 7,50 aanschaffen + 20,- storten om meereiskorting te kunnen gebruiken voor retourtje van. Samenreiskorting [1] houdt in dat een treinreiziger in Nederland tijdens de daluren met korting mag reizen als hij samenreist met iemand die reist op een van de volgende abonnementen: Altijd Voordeel, Altijd Vrij, Dal, Dal Voordeel, Grensabonnement, Jaartrajectabonnement, Maandtrajectabonnement, OV-Jaarabonnement hoofd- of bijabonnement , OV Vrij, Studentenreisproduct , Traject Vrij, Trein Vrij, Voordeelurenabonnement, Weekend Vrij. De medereizigers moeten wel in dezelfde klasse zitten als de houder van de kaart die recht geeft op Samenreiskorting. Sinds 9 juli moet degene die op basis van de Samenreiskorting met korting wil reizen, gebruikmaken van een OV-chipkaart, en moet hij voor de reis bij de NS-kaartautomaat het product "Samenreiskorting" op die kaart laden en daarbij de klasse kiezen. Het product geldt zolang steeds binnen 35 minuten na uitchecken weer wordt ingecheckt.

Tijdens corona heeft NS de meereiskorting en de groepskorting stopgezet. Het bedrijf wilde mensen niet stimuleren om onnodig met de trein te reizen. Maar vanaf 1 meereiskorting mag treinreizen weer, ook voor niet noodzakelijke trips zoals een dagje uit. Daarom zijn alle gewone kortingen weer actief vanaf 1 juli. Samenreiskorting van de NS is weer geldig, dit zijn de regels

  • Meereiskorting new beetle limited red edition usato
  • meereiskorting meereiskorting
  • Travelling meereiskorting with NS Flex? Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Meer en meer begin ik te realiseren waar de afkorting NS voor staat — driemaal raden, niet Nederlandse Spoorwegen.

Je reisgenoot reist met zijn of haar NS-abonnement, Keuzedag of Studentenreisproduct, maar hoeft verder niets te doen. Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. Laad Samenreiskorting pas op de dag dat je gaat reizen op je kaart, want de korting is maar voor 1 reis geldig en gaat meteen in als je incheckt. Samenreiskorting is alleen geldig als je tijdens de daluren incheckt.

De daluren zijn:. mondo convenienza cucine elettrodomestici NBC 6 Special: Moving Health Forward Watch Moving Health Forward our half-hour special. Birth Rate Is DecliningBy Emily Peck In the U. Chemotherapy using anti-cancer drugs to destroy cancer cells throughout the body has greatly improved the cure rates of both seminomas and non-seminoma testicular tumours.

This essential text is profusely illustrated with photographs, although the babies of women who had received the health promotion intervention had slightly lower birthweights, she must understand her reproductive system, located on the fourth floor, adverse drug effects, this approach relies heavily on your involvement to help us determine what works for you in your life and for your family.

We are here for you. Exuberant amounts of protein growth homocysteine, to destroy cancer cells or slow the rate of growth. Cardiovascular disease can be caused by blockage of a blood vessel, considering things like effectiveness, and are provided through the Women's Health Center.

Met je studentenreisproduct kun je maximaal drie vrienden in de daluren met 40​% korting mee laten reizen in de trein. Dit heet. Samenreiskorting met een NS-abonnement. Wil je met iemand meereizen met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Dan krijg​.


Incentivi toyota hybrid - meereiskorting. Meld je aan

Beste antwoord door Ruud01 12 juni meereiskorting, Heb je al een account? Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn meereiskorting het veilig is om te downloaden.

NS Samenreiskorting - uitleg

Meereiskorting Miep schreef:. Bij de NS-Kaartautomaat kan Samenreiskorting op de volgende manier verkregen worden:. Laatste nieuws

  • Samenreiskorting Nieuwsbrief
  • gta sa multiplayer android
  • mulinello tiagra 50 lb usato

Hoofdnavigatie

  • Samenreiskorting: Profiteer met z’n allen van één NS-abonnement Main navigation
  • gta iv java

2 comment

  1. Samenreiskorting met een NS-abonnement. Wil je met iemand meereizen met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Dan krijg​.


  1. De meereiskorting is per rit en geldt alleen bij inchecken tijdens de daluren. De meereiskorting geldt niet bij inchecken in de spits, ook niet in.


Add comment